Deratizace pro potravinářské provozy a obchody

Deratizace pro potravinářské provozy a obchody

Profesionální deratizace, dezinfekce a dezisekce pro potravinářské provozy a obchody

Objevili se ve Vašem obchodě či provoze potravinářské firmy myši nebo potkani?

Nedovolte těmto hlodavcům, aby obtěžovali Vás a Vaše zákazníky! Hlodavci jsou přenašeči závažných infekčních chorob jako salmonelóza, žloutenka, paratyfus či prasečí mor.

Nebezpečí infekce

Při snaze o likvidaci vlastními silami jste ohroženi možnou nákazou i útokem hlodavce. Např. potkan je v úzkých schopen vysoko vyskočit a klidně se zakousnout i do obličeje dospělého člověka. Jedině včasný zásah odbornou deratizační firmou Vám pomůže se zbavit těchto nechtěných návštěvníků.

Nabízíme dlouholeté zkušenosti s hubením hlodavců

Naše odborné způsoby likvidace v potravinářských obchodech a provozech jsou na rozdíl od likvidačních prostředků z drogerií a hobby marketů bezpečné a ekologicky šetrné. K likvidaci se nejčastěji používají nástrahy a požerové návnady. Další možností jsou odchytové pasti, likvidační pasti či nevysychavé lepidlo.

Odborný zásah ve Vaší firmě Vám ušetří nejen námahu a zdraví, často ve výsledku vyjde i levněji, než snaha zbavit se škůdců podomácku. Likvidace provedená naší firmou je navíc rychlá a bezpečná.

Jak často je třeba deratizovat?

Podle našich dlouholetých zkušeností s odbornými způsoby likvidace hlodavců je dobré pekárny a řeznictví preventivně deratizovat 2x ročně, větší provozy poté 1x měsíčně.

Při počtu 10 ks jedových stanic - do rozlohy 200 m2, je cena zásahu 390 Kč. Cena za likvidaci v samostatné prodejně je 590 Kč. U obchodní řetězec majících kolem 100 poboček jsme schopni nabídnout cenu již od 390 Kč za jednu pobočku.

Máte zájem o naše služby?

Zavolejte nám na telefon 775 407 045 nebo nás kontaktujte e-mailem na adrese

Kontaktní formulář

2000 znaků zbývá